Verstoring DataExchange (opgelost)

15-2-2024 - Bestanden die op de SFTP server van DataExchange worden aangeboden voor de SIVI en MLM koppelingen worden momenteel niet verwerkt door een verstoring. Andere koppelingen die gebruikmaken van de SFTP server als ook de webservices zijn niet geraakt.

Wij verwachten de verstoring in de loop van de dag opgelost te hebben. De aangeleverde bestanden/berichten worden later deze dag alsnog verwerkt. Onze excuses voor het ongemak.

UPDATE 12.00 uur: de verstoring is verholpen en de bestanden/berichten worden alsnog verwerkt.