Ontwikkeld en verbeterd in Visma Verzuim VZS

Vanaf augustus vorig jaar is het, naast medische gebruikers, ook mogelijk eigen gebruikers uit te nodigen om Webcamconsult te gebruiken en een online consult voor een werknemer te plannen. Lees hier meer

Nu is Webcamconsult verder geïntegreerd! Naast de bestaande mogelijkheid om afspraken te plannen in Webcamconsult, introduceren we nu het rechtstreeks inplannen van een Webcamconsult afspraak vanuit de planningsagenda in Visma Verzuim VZS.

Klik hier om te lezen hoe je hier gebruik van kan maken of neem contact op met je business consultant!