Verstoring uitgaande koppelingen (opgelost)

15-12-2023 - Vanaf 14-12-2023 is er sprake van een verstoring in onze uitgaande documenten koppelingen naar AFAS. Documenten worden hierdoor momenteel niet geëxporteerd naar AFAS. Wij werken momenteel aan een oplossing. Zodra de storing is verholpen, zorgen wij dat de niet verzonden documenten met terugwerkende kracht bij AFAS worden aangeboden. Wanneer er sprake is van een update of oplossing, vermelden wij het in dit bericht.

UPDATE 18-12-2023 om 10.30 uur: ook andere exportkoppelingen worden momenteel getroffen. Dit proberen we uiteraard zo snel mogelijk op te lossen. Onze excuses voor het ongemak.

UPDATE 18-12-2023 om 12.30 uur: de oorzaak is gevonden in een grote export, waardoor andere exportkoppelingen niet aan bod konden komen. Hiervoor zijn maatregelen getroffen. De koppelingen hebben weer gedraaid of dat gebeurt later vandaag. Voor de uitgaande documenten koppelingen naar AFAS is de oorzaak ook gevonden. Vandaag wordt alles alsnog verstuurd.