Verstoring koppelingen geweest

20-09-2023 - Naar aanleiding van een verstoring hebben veel import- en exportkoppelingen vanaf 19-09-2023 om 16:00 uur t/m 20-09-2023 om 9:00 uur niets verwerkt. Inmiddels is deze verstoring verholpen en starten alle import- en export koppelingen weer, weliswaar met vertraging. Het kan zijn dat de koppeling(en) die je bij ons afneemt de aangeboden bestanden pas later verwerken dan gebruikelijk is. Onze excuses voor het ontstane ongemak.