Release VerzuimSignaal dinsdag 12 september opnieuw

6-9-2023 om 8:30 uur - Na de release van dinsdagavond 5 september zijn er problemen ontstaan met agenda's die leeg zijn. Dit heeft uiteraard de hoogste prio. Onze excuses voor het ongemak.

De gegevens komen wel mee bij het maken van een export van de agenda of de agenda kan op maand gezet worden in plaats van week. Dat is voor nu even de workaround. Ook zijn de afspraken bij de werknemers zelf in het dossier wel te zien.

UPDATE 6-9-2023 om 9:08 uur: de release wordt binnen een kwartier teruggedraaid, zodat het probleem voor nu in ieder geval opgelost is.

UPDATE 6-9-2023 om 9:20 uur: de release is teruggedraaid. De agenda's moeten weer volledig zichtbaar zijn. Op een andere dag vindt de release opnieuw plaats met uiteraard een fix voor dit issue, zodat het niet weer voorkomt.

UPDATE 7-9-2023 om 9:00 uur: de release is aanstaande dinsdagavond 12 september opnieuw zonder de aanpassing die de verstoring met de agenda's heeft veroorzaakt. Dat was geen functionele aanpassing, maar een ontwikkeling van technische aard.