Let op de contracten van bedrijven!

De beste wensen voor 2024!

Werkgevers hebben mogelijk hun arbodienstcontract in VerzuimSignaal op een einddatum van 31-12-2023 of 01-01-2024 staan.

In dat geval is het bedrijf in kwestie na deze datum niet meer zichtbaar in VerzuimSignaal inclusief onderliggende werknemers en kunnen de gebruikers niet meer inloggen. Mocht je hierover een melding krijgen, dan ligt de oorzaak waarschijnlijk in een verlopen arbodienstcontract. Via het tabblad 'Werkgevers' > 'Inactieve contracten' kun je de werkgever terugvinden en het contract aanpassen naar een einddatum in de toekomst. Daarna is het bedrijf weer zichtbaar en kunnen de gebruikers weer inloggen.