Release op woensdagavond 2 november

Tijdens de laatste test voor de release van Visma Verzuim VZS hebben wij een bevinding geconstateerd, waardoor wij hebben besloten om de release dinsdagavond 1 november nog niet door te voeren. Wij doen natuurlijk ons uiterste best om de release alsnog zo snel mogelijk uit te kunnen leveren.

Excuses voor het ongemak en we houden je uiteraard op de hoogte.

UPDATE 2-11-2022 om 11.30 uur: inmiddels kunnen we melden dat de laatste test positief is afgerond en de release voor Visma Verzuim VZS vanavond wordt geplaatst.

Dank voor je geduld en als je nog vragen hebt, dan horen wij dat uiteraard graag.